Кафедра біохімії та біотехнології

В рамках участі у офлайн заході “Знайомство з Факультетом природничих наук”  представляємо вам перелік кафедр та освітніх програм, що вони реалізовують. А також, уже цієї суботи, 04.06.2022 року кожна з них готує для вас багато цікавинок. Тож, пропонуємо переглянути програму заходу та відвідати кожну кафедру.

Знайомтесь, це кафедра біохімії та біотехнології Факультету природничих наук Прикарпатського національного університеті імені Василя Стефаника

Їхній девіз: “Навчання від науки. Пам’ятаємо про вчора, навчаємось сьогодні, створюємо завтра!” 
Вони не обіцяють легкого навчання, але запевняють, що Ви отримаєте підготовку, яка відповідає світовим вимогам і гарантуватиме Вашу конкурентоздатність як на українському, так і на міжнародному ринку праці.

Дата та час проведення

04.06.2022 р.,

Початок заходу: 10.00

Тривалість заходу: 10.00-14.00

Формат заходу: офлайн

за адресою: вул. Галицька, 201б м. Івано-Франківськ, Факультет природничих наук, 6 поверх (617 аудиторія)

kbh@pnu.edu.ua

Перелік освітніх програм, які реалізовує кафедра біохімії та біотехнології:

091 Біохімія, біотехнологія та методологія біологічних досліджень (ОР бакалавр)

091 Біохімія (ОР магістр)

Програма заходу:

  • Зустріч учасників заходу та презентація освітніх програм кафедри;
  • Знайомство з лабораторіями кафедри біохімії та біотехнології (біохімічна та мікробіологічна лабораторії, лабораторія мікроклонального розмноження рослин, кімнати для утримання лабораторних тварин та знайомство з лабораторними тваринами плодові мухи, миші, дафнії, показ роботи сучасного лабораторного обладнання) та науковими проєктами кафедри.