Розпочати свій шлях у науці в природничому коворкінгу!

18 квітня в рамках роботи природничого коворкінгу учні 9-11 класів Задністрянського ліцею Бурштинської міської ради мали можливість ближче познайомитись з факультетом природничих наук та побачити студентство зсередини.

“Зацікавленість школярів до нашого природничого коворкінгу зростає щодня. І кожного разу наша команда допомагає їм опановувати й вивчати щось зі шкільного підручника, розділів власних досліджень та щось абсолютно нове! Тут вони вчаться працювати з мікроскопом, правильно тримати та вміло використовувати лабораторне приладдя, досліджувати світ природи та робити свої перші кроки в науці…”, – каже координаторка коворкінгу, доцентка кафедри біології та екології Неля Долинко.

Сьогоднішні робочі години в коворкінгу школярі провели на базі кафедри біології та екології, де вивчали всі тонкощі процесу фотосинтезу. Під керівництвом Нелі Долинко учні опановували техніку мікроскопії, з викладачкою Уляною Семак вони виконували лабораторну роботу по фізіології рослин, а доцент Віктор Шпарик провів для них захоплюючу екскурсію зоологічним музеєм кафедри.

 

Організація роботи в коворкінгу передбачає попереднє бронювання робочого місця, шляхом заповнення реєстраційної форми https://forms.gle/LN5ZTJQ2qr2Q5Bvq7. За детальною інформацією звертайтесь до Нелі Долинко – доцентки кафедри біології та екології (nelia.dolynko@pnu.edu.ua).