Знайомство з Факультетом природничих наук

Формат заходу – Офлайн

Дата та час проведення  04.06.2022 р., початок 10.00

за адресою: вул. Галицька, 201б м.Івано-Франківськ

Halytska Str., 201b, Ivano-Frankivsk

е-mail:pryr_dep@pnu.edu.ua

У фойє Факультету природничих наук будуть інформаційні банери про локацію кожної кафедри в межах факультету з зазначенням освітніх програм, що реалізовуються.

Програма заходу

10:00 – 14:00 – знайомство з освітніми програмами та матеріально-технічною базою кафедр: навчальними аудиторіями, лабораторіями, спеціалізованими кабінетами.

Під час заходу ви зможете побувати в лабораторії мікроклонального розмноження рослин, взяти участь у феєричному хімічному шоу, відвідати цікаві географічні маршрути, помандрувати агролісівничою, мікробіологічною, біохімічною та хімічною лабораторіями, побачити експериментальні живі об’єкти, ознайомитись з унікальними анатомічними експонатами та віварієм.

Родзинкою заходу стане проведення цікавих хімічних дослідів: “Золотий дощ”, “Пінний фонтан”, “Дим без вогню”, “Холодний вогонь” та інші. Ознайомлення з унікальними ентомологічними, ботанічними об’єктами з використанням мікроскопічної техніки.

Проведення, за участю бажаючих, майстер класу по визначенню визначення чистоти повітря та спектрофотометричного аналізу води.

А ще наші науковці привідкриють завісу таємниці вічної молодості та довголіття.

Не зволікай! Факультет природничих наук обирай!