Профорієнтаційна робота із учнівською молоддю. Цього разу – Коломия.

28 листопада 2018 року Факультет природничих наук був представлений на профорієнтаційному заході, який був організований ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника”. 

        Захід відбувався у  Коломийській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 імені Т.Г. Шевченка.

         Від Факультету природничих наук були делеговані завідувач кафедри хімії середовища та хімічної освіти, доцент Тарас Т.М., викладач кафедри анатомії і фізіології людини та тварини  Долинко Н.П., викладач кафедри біології та екології Мельниченко Г. М.

Кожен бажаючий мав змогу отримати повну і вичерпну інформацію про можливості здобуття освіти на Факультеті природничих наук , ознайомитися з переліком спеціальностей та предметів ЗНО, які потрібно здати для вступу на ці спеціальності.

Крім особистих консультацій провідних фахівців, відвідувачі мали можливість ознайомитися з буклетами та презентаціями по спеціальностях Факультету природничих наук.

Учасникам заходу також демонструвались цитогістологічні препарати, гербарні зразки, ентомологічні колекції, палінологічні препарати, зоологічні препарати і колекції. Учні дізналися про методики виготовлення гербарію, збору колекцій комах, виготовлення мікропрепаратів тощо.