Студентська “Ніч в університеті” за переглядом фільму

Дружнього спілкування не буває забагато, особливо серед студентів…
4 квітня на Факультеті природничих наук проведено студентський вечір за переглядом фільму “Ніч в університеті”, ініційований заступницею декана Долинко Нелею Петрівною та сенатом  факультету.
Це була ніч, яка підкорила нас новим світлом та стимулювала наші думки. Студенти з усіх спеціальностей факультету зібралися в одному приміщенні, але не для навчання або підготовки до іспитів. Цього разу, ми зустрілися для чогось більшого – для перегляду фільму. Темна кімната, що перетворилася на кінозал, впала в тишу, коли світло на екрані затушив вогонь розмов.  Це був шлях у нові емоції та нові ідеї.
Ця “Ніч у університеті” була не лише про фільм, вона була про спільність, відкриття та взаєморозуміння. Це була ніч, коли ми відчули силу спільного досвіду та зрозуміли, що наш університет – це не лише місце навчання, але й місце, де ми ростемо та розвиваємося разом, ділимося враженнями й надихаємося один одним.
“Сьогодні ми разом говорили, разом мовчали, разом усвідомлювали та раділи! Раділи, що можемо трошки порадіти, побувши в такій дружній атмосфері! Ми дивились фільм, пили чай, обговорювали цікаві теми та просто будували спільні плани на завтра! Я тішуся, що наше студентство оживає і ми разом з ними” – зазначила організаторка заходу Неля Долинко.
Студентство, не знаєте, як провести вечір після важкого дня? Тоді Вам до нас!
Надалі планується систематичне проведення таких дружніх студенських зустрічей!