Магістри Факультету природничих наук отримали дипломи

Сьогодні у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася  урочиста Академія з нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам-магістрам університету.

Присутніми були ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда, перша проректорка з наукової роботи Валентина Якубів, декани факультетів, викладачі та студенти, а також запрошені гості.

На початку вручення присутні вшанували пам’ять загиблих українців, військових і цивільних, героїв та героїнь України хвилиною мовчання.

З вітальним словом до випускників звернувся декан Факультету природничих наук Віктор Случик та ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда. «Вітаю наших дорогих магістрів із завершенням університету! Радіємо з того, що сьогодні ви досягнули того чого прагнули. Нехай наступні десятиліття вашого життя, будуть яскравими роками, які дозволять отримувати задоволення від реалізації усіх професійних задумів. Пам’ятайте, що ви є тими особистостями, які завжди залишаються в історії університету і з якими ми не хочемо розривати зв’язок. Кожна спеціальність має величезне значення в житті країни та у її новому баченні. Ми маємо великі надії та сподівання на вас, адже ви ті, хто буде формувати новий світогляд та розвиток держави після перемоги. Успіхів!», – побажав випускникам ректор Ігор Цепенда.

Своєю чергою зі словами подяки на адресу своїх наставників виступили випускники-магістри та відзначили цінність усіх знань та практики, яка була впродовж їхнього навчання.

Урочистим моментом завершення свята стало вручення випускникам-магістрам

Фотоматеріали можна завантажити за активним посиланням Факультет природничих наук ФОТО