Всеукраїнська олімпіада для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у 2020-2021 році

Впродовж січня-квітня 2021 року на базі Факультету природничих наук Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника здійснювалося проведення І (дистанційного) та ІІ (очного за допомогою засобів дистанційного зв’язку) турів Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у 2020-2021 році з таких дисциплін: Біологія, Хімія, Географія.

Загалом, у ІІ турі  Всеукраїнської олімпіади взяло участь 17 абітурієнтів, які показали високий результат своїх знань та вмінь. Вітаємо учасників олімпіади, які успішно виконали завдання ІІ туру, що дозволяє рекомендувати нарахування їм  додаткових 20 балів  до сертифікату ЗНО з дисциплін: Біологія, Хімія, Географія під час вступу до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Чекаємо Вас серед студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та бажаємо успіхів і нових перемог у житті!

З результатами Всеукраїнської олімпіади можна ознайомитися за наступним покликанням↓

Всеукраїнська олімпіада ПНУ