Урочисте вручення дипломів магістрам географії

Так вже влаштовано в житті, що хороший час завжди пролітає швидко. Ось так само швидко і пролетів час навчання в університеті. Здавалося б, ще недавно, Вони ступили на поріг навчального закладу, не знаючи, що їх чекає!? А далі було студентське життя повне радісних вражень і дрібних прикростей, і ось тепер Вони – випускники-магістри Факультету природничих наук 2019 року!

З привітальними словами до випускників звернувся декан Факультету природничих наук Случик Віктор Миколайович: «Вітаємо Вас, випускники-магістри з успішним завершенням навчання. Ви розкрили свої обдарування, таланти, знайшли справу свого життя, отримали професію. Тисячі доріг відкриті перед Вами. Намагайтеся бути чесними в думках, почуттях, справах, щоб ваша поведінка возвеличувала рід. Бажаємо багато цікавих зустрічей, невичерпного джерела доброти, здійснення задумів, щоб мудрість і щирість були неодмінними супутниками у Вашому  житті».

З привітальними словами виступила заступник завідувача кафедри географії та природознавства Атаманюк Ярослава Дмитрівна: «Шановні магістри! Хочеться побажати Вам  ентузіазму, грандіозних цілей, великих проектів, щоб все, що було задумано, стало дійсністю. Вперед до перемог, нових горизонтів, світлого майбутнього! Нехай Вас супроводжують віра в свої сили, успіх та любов. Хай Вам щастить».

Опісля чого відбулося вручення дипломів магістра, а також грамот за високі досягнуті успіхи в навчанні, активну наукову діяльність та громадську позицію.

Своєю чергою випускники-магістри зі словами подяки за натхненну працю, розуміння та підтримку звернулися до своїх викладачів та наставників. Зворушливі слова вдячності озвучила староста групи, магістр географії Юліана Іванишин.

З музичним привітанням для випускників-магістрів виступила  студентка ІІІ курсу спеціальності «Науки про Землю» Юлія Салига в супроводі вокально-інструментального ансамблю «Воля».

Нехай Вам щастить на життєвому шляху, наші дорогі випускники!!!