Профорієнтаційні зустрічі з випускниками в рамках проєкту «Університет для учнів»

7 березня 2024 року проведено цикл профорієнтаційних зустрічей з учнями 10-11 класів Дзвиняцького та Розсільнянського ліцеїв Дзвиняцької територіальної громади, загалом присутніми були 52 старшокласників.

Захід був проведений під керівництвом Івана Івановича Плеця, відповідального секретаря Приймальної комісії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Наталії Володимирівни Бєлової, заступниці декана Факультету природничих наук та Андрія Івановича Червінського, відповідального секретаря відбіркової комісії Факультету природничих наук.

Випускники ознайомилися з різноманітністю освітніх програм та структурних підрозділів університету, унікальними можливостями для студентів, програмами подвійних дипломів, особливостями вступу в 2024 році та нововведеннями цьогорічної вступної кампанії.

Відбулися цікаві дискусії з директоркою Дзвиняцького ліцею – Семків Наталією Іванівною та директором Розсільнянського ліцею – Василиком Володимиром Васильовичем. У ході зустрічі проведено екскурсії освітніми закладами та обговорено напрямки можливої співпраці.

Проєкт «Університет для учнів» виявився важливою ініціативою для створення прозорого шляху вибору професії для молоді.

Прикарпатський університет продовжує підтримувати та надихати майбутніх випускників на шляху до їхнього успішного професійного розвитку!

З цією метою, запрошуємо випускників шкіл та коледжів на консультацію 9 березня 2024 року з приводу правил реєстрації на Національний мультипредметний тест 2024 року. В ході консультації буде подана покрокова інструкція щодо методики заповнення інформації на сайті УЦОЯО, які документи для цього необхідно підготувати і які вимоги до них, наголошено на послідовності виконання реєстрації.

Учасники консультації матимуть змогу отримати відповіді на запитання від відповідального секретаря Приймальної комісії Університету Івана Плеця та заступника директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти (РЦ УЦОЯО) Івана Любінця.

Консультація відбудеться онлайн (трансляція на Facebook), у суботу, об 11.00 год.

Посилання для під’єднання до онлайн трансляції: https://fb.me/e/1UZ83aDYW.

Запрошуємо!