Про соціальну безпеку на зустрічі студентів з працівниками управління патрульної поліції в Івано-Франківській області

24 травня 2021 р. відбулася ознайомлювальна онлайн-зустріч працівників Відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Івано-Франківській області зі студентами  на тему: “Кібербезпека. Протидія кібергрумінгу та секстингу”. Співробітники поліції розповіли про будні патрульних поліцейських та соціальні негаразди, з якими їм приходиться стикатися. Ця зустріч покликана підвищити обізнаність студентської молоді та їх розуміння реформи Національної поліції шляхом побудови діалогу та проведенню на базі навчальних закладів зустрічей з патрульними поліцейськими.

Студенти, у свою чергу, мали змогу поставити питання стосовно того, як в рамках закону вирішувати конфліктні питання та діяти в тій чи іншій ситуації, а також переконалися, що кожен, хто хоче пов’язати своє майбутнє життя з поліцією та стояти на варті спокою наших громадян, повинен поєднувати хороший фізичний стан, стійкість духу та високі моральні якості.

Працівники патрульної поліції також зазначили, що завжди відкриті до діалогу як з державними закладами, так і недержавними громадськими організаціями та представниками місцевої влади для налагодження комунікацій, впровадження спільних проєктів на благо громад та покращення роботи.

Зустріч з поліцейськими виявилася цікавою і плідною. Як наслідок – домовилися і надалі проводити подібні освітньо-профорієнтаційні заходи!