До уваги студентів заочної форми навчання!

Заїзди заочного відділення 1-4 курсу ОР “бакалавр” та 1 курсу ОР “магістр” заплановані на 03.04-08.04 та 10.04-15.04 відповідно. У зв’язку із карантином навчання буде проходити в дистанційному режимі.

Для отримання паролю до дистанційної системи ПНУ, якщо він у вас відсутній, необхідно скористатися наступними рекомендаціями:

надіслати повідомлення на електронну адресу dist@pnu.edu.ua  з проханням надати вам логін та пароль. ( у повідомленні вказати своє прізвище, ім’я, по батькові, Факультет природничих наук, спеціальність та шифр академічної групи.)

 

Щодо організації навчання на заочному відділенні (згідно листа МОН №1/9-178 від 27.03.2020р):

  1. Організація дистанційного навчання відбувається на платформі http://d-learn.pu.if.ua/, чи інших ресурсах за узгодженням з викладачем. За необхідності викладачі надсилатимуть навчальні матеріали старостам груп та консультуватимуть щодо налагодження дистанційного навчання.
  2. Контроль знань здійснюватиметься за результатами тестувань на сайті дистанційної освіти та за допомогою інших онлайн засобів (за вказівкою викладача).
  3. Робота на сайті дистанційної освіти проводиться за розкладом роботи викладачів та студентів. (Розклад).
  4. Захист практик, котрі відбулися, проводяться по факту реально пройденої практики до початку карантину. Щоденники і звіти можна надсилати керівнику практики у вигляді фото- чи сканів.

 

Деканат.