Студентам Факультету природничих наук провели відкриту лекцію «Здорове харчування – здорове майбутнє»

1 листопада 2018 року студенти Факультету природничих наук мали зустріч із лікарем-дієтологом, засновницею навчального курсу “Школа здорового харчування “VITALIFE” – Іванків Вітою.

У ході зустрічі, дієтолог провела дуже змістовну та актуальну в наш час лекцію на тему здорового харчування. Розповіла студентам, що таке здоров’я і як зробити так, щоб залишатися здоровим в будь-яку пору року.

Вона, також, поділилась своїми знаннями щодо вживання тих чи інших продуктів харчування, розповіла про користь і норму вживання води і спробувала спростувати міф про те, що правильне харчування – це дорого.

Пані Віта пояснила студентам чим можна замінити дороговартісні продукти, але при цьому залишатися здоровим і не завдати шкоди своєму організму.

Студентів ознайомили з так званою “Тарілкою здорового харчування”, яка була прийнята 13 грудня 2017 року Міністерством охорони здоров’я разом із Центром громадського здоров’я та експертами-дієтологами.

Після завершення лекції, студенти мали змогу задати питання пов’язані з особливостями правильного харчування, на які люб’язно отримали відповіді.