Студенти Факультету природничих наук відзначили тиждень безпеки дорожнього руху

14 листопада 2018 р., з нагоди тижня безпеки дорожнього руху, відбулась зустріч студентів Факультету природничих наук з представниками Департаменту патрульної поліції Івано-Франківська. В рамках зустрічі, полісмени провели тренінг на тему: «Безпека  дорожнього руху». Зокрема, старші лейтенанти розповіли про найбільш поширені порушення правил дорожнього руху як пішоходами, так і велосипедистами, а також нагадали правила безпеки на дорозі.

Також студентів було ознайомлено з професією поліцейського, а саме – права та обов’язки поліцейського, зовнішній вигляд (форма, посвідчення, жетон), право на носіння зброї та у яких випадках поліцейський її носить при собі. Чи не найбільше студентам сподобалося ознайомлення зі спецзасобами, які щоденно носять з собою патрульні!

Бесіда була дуже повчальною та актуальною для нашої молоді, студенти задавали безліч запитань та були досить активними. Зустрічі такого роду дають можливість студентам не тільки особисто познайомитися з представниками поліції, але й з перших уст дізнатися про структуру поліції, специфіку роботи у цій сфері та обговорити можливості щодо подальшої співпраці з відділом зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції Івано-Франківська та області.

У теплій невимушеній атмосфері непомітно промайнула друга година бесіди, яка закінчилася традиційними фото.

Дякуємо патрульній поліції за візит та з нетерпінням чекаємо наступних зустрічей.