“Web of Science Awards Ukraine 2018”

     Завідувач кафедри біохімії та біотехнології, професор Володимир Лущак вже вдруге став переможцем премії “Лідер науки України. Web of Science Award”. Цьогоріч – в номінації “Найбільш цитований дослідник“. Церемонія нагородження відбулася 11 квітня 2018 року у великому конференц-залі Національної академії наук України. Престижну премію в Україні вже вдруге вручає разом з МОН, НАН та МОЗ міжнародна видавнича компанія «Clarivate Analytics», якій належить платформа Web of Science.

      Премією “Web of Science Awards Ukraine 2018” нагороджені 9 українських вчених, 14 вишів та наукових установ, а також 1 журнал за їх вагомий внесок у розвиток вітчизняної науки. Науковців відзначили за найбільшу кількість наукових робіт, опублікованих в 2008-2017 роках. Серед українських видань премію отримав журнал з найбільш впливовими дослідженнями. Установи ж нагороджували за найбільшу кількість високоцитованих статей, за найкращі публікаційні стратегії, за найбільшу кількістю наукових праць, опублікованих у співпраці, та за кількістю публікацій загалом.
Премії «Web of Science Award 2018» були вручені в 7 номінаціях. Детальніше за посиланням – https://mon.gov.ua/ua/news/dostup-do-scopus-i-web-science-mayut-otrimati-vsi-providni-vishi-ta-naukovi-ustanovi-ukrayini-zastupnik-ministra-maksim-striha-pid-chas-vruchennya-web-science-award-2018