На кафедрі біохімії та біотехнології факультету природничих наук відбулася традиційна “посвята” першокурсників

19 вересня на кафедрі біохімії  та біотехнології урочисто відбулася “посвята” студентів першого курсу в біохіміки. Захід зібрав студентів та науково-педагогічних працівників, які привітали новачків із початком їхнього наукового шляху. Організацію події очолили студенти четвертого курсу.


Розпочали захід із вшанування памʼяті загиблих від російської агресії  та виконання гімну України.

Далі випускники-бакалаври в неформальному атмосфері знайомили першокурсників  із перевагами, недоліками та традиціями кафедри, привідкривали секрети успішного складання сесії.

Під час події першокурсникам дали можливість продемонструвати свою інтуїцію, знання у галузі біології та загальну ерудицію, а також пройти випробування на спритність та вміння ефективно працювати в команді.  Успішно пройдені випробування підкреслили їхню готовність до навчання й співпраці у науковій спільноті.

 

Професорсько-викладацький склад теж привітав нових студентів із початком їхнього наукового шляху, підкресливши важливість науки та майбутніх досліджень у галузі біохімії. Студентам побажали успіхів у навчанні та натхнення для нових відкриттів!

За традицією наймолодша староста отримала від попередниці символ на успіх у навчанні – “таємничого біохіміка”.

Вкінці заходу студенти зачитали офіційну присягу та отримали корисні і солодкі подарунки від своєї  кураторки Олександри Абрат.