Факультет природничих наук відзначив День першокурсника

3 вересня на Факультеті природничих наук відбулися урочистості з нагоди Дня першокурсника. Цей захід об’єднав усю академічну спільноту факультету, студентів, батьків і друзів. Ведучою заходу виступила заступниця декана Наталія Бєлова.

Традиційно дійство розпочалось з виконання гімну України, хвилини мовчання у пам’ять про загиблих у боях за суверенітет і європейські цінності України співробітників і випускників.

На початку до студентів-першокурсників зі словами привітання звернувся проректор університету Шарин Сергій Володимирович, доктор фізико-математичних наук, професор. “Від імені всіх викладачів та студентів нашого університету сердечно вітаємо вас з Днем першокурсника! Цей день символізує початок Вашої захоплюючої подорожі у світ науки та освіти. Ми раді вітати Вас у нашій дружній університетській спільноті та бажаємо успіхів у навчанні, натхнення та впевненості у власних силах”.

З вітальним словом виступив декан Факультету природничих наук Случик Віктор Миколайович. “Бажаю Вам легкої адаптації, гармонійного поєднання навчання та дозвілля, а також міцного здоров’я і багато щасливих моментів. Нехай цей рік стане для Вас часом великих досягнень і яскравих вражень. Нехай Ваш університетський шлях буде успішним та надихаючим”.

Слова привітань лунали від завідувачів кафедр, адже це ті люди, які є справжніми наставниками та провідниками у навчанні та професійному становленні студентів.

До вітального слова також доєдналися представники студентського активу факультету, сенатор Христина Войтків і голова студентського профкому Анна-Марія Добрянська розповіли як максимально скористатися усіма можливостями студентського життя. Студент 2 курсу Валентин Жураківський звернувся до першокурсників зі словами “Друзями для вас стануть наші старшокурсники – активні та ініціативні студенти, які не тільки добре вчаться, але й роблять студентське життя яскравим та незабутнім”.

До вітальних слів приєднався військовий, який побажав нашим студентам мужності, витривалості та наснаги. На завершення, настоятель Собору Преображення Господнього Борис Гобир поблагословив студентів і всіх присутніх на щасливий навчальний рік.

Дорогі першокурсники, бажаємо всім Вам щасливого навчання та великих успіхів! Пам’ятайте, що Ви не самі на цьому шляху – ми завжди готові підтримати Вас у будь-який момент.