Наше знайомство зі старшокласниками Великобичківської територіальної громади

6 червня для учнів 9-11 класів Великобичківської ТГ Рахівського району Закарпатської області було проведено ознайомлюючу екскурсію навчальними аудиторіями, спеціалізованими кабінетами та експериментальними лабораторіями Прикарпатського національного університету.

У рамках зустрічі учні ознайомились з цьогорічними правилами вступу до закладів вищої освіти; взяли участь у захоплюючих експериментальних майстер-класах від викладачів та студентів Факультету природничих наук.

Наше спілкування проходило у дружній атмосфері, з дослідами, іграми та розвагами.

«Відрадно, що перед початком вступної кампанії наші абітурієнти визначаються із вибором майбутньої професії саме в такий спосіб, адже побачити на власні очі університет та оцінити його можливості повинен кожен вступник. І сьогодні ми зустрічали учнів, які цікавляться природничими та юридичними  науками. Такі профорієнтаційні заходи в нашому  університеті допомагають майбутнім вступникам краще зрозуміти свої інтереси та здібності, визначити для себе найбільш цікаві професійні напрями, а також підготуватися до успішного вступу до вишу. Це сприяє формуванню впевненості у своєму професійному виборі та побудові майбутньої успішної кар’єри», – підкреслив відповідальний секретар приймальної комісії Іван Плець.

Екскурсія по місту, яку провели наші студенти географи, додала цій зустрічі ще більше цікавинок та практичного досвіду.

Це була чудова можливість для молоді дізнатися більше про природничі науки та переваги навчання на нашому факультеті та Прикарпатському університеті!