1 вересня доцент кафедри географії та природознавства Роман Радославович Сливка став гостем студії Івано-Франківського обласного телебачення “Галичина”

1 вересня доцент кафедри географії та природознавства Факультету природничих наук  Роман Радославович Сливка став гостем студії Івано-Франківського обласного телебачення “Галичина” в якості експерта з питань геополітики на ток-шоу “Позиція Галичини. Міжнародна політика України: виклики та уроки”. Програма була присвячена аналізу офіційного візиту Президента України до США та обговоренню подій в Афганістані. Під час програми серед доповідачів виступили екс-міністр закордонних справ України Павло Клімкін, директор Інституту зовнішньополітичних досліджень Григорій Перепелиця. Телевізійне шоу показало, що існує стійкий суспільний запит на географічну експертизу. Отже, це ще раз підтверджує важливість вивчення здобувачами освіти дисциплін географо-країнознавчого циклу на кафедрі географії та природознавства, а саме: “Політична географія”, “Основи геополітики” та “Регіональна суспільна географія світу”.

Запис ефіру можна переглянути за покликанням https://galtv.if.ua/video/pozyciya-galychyny-mizhnarodna-polityka-ukrayiny-vyklyky-ta-uroky