Додаткова сесія ЄВІ – 19 вересня 2020 р.

Спеціально організована сесія ЄВІ, яка відбудеться 19 вересня 2020 року, дозволить охочим скористатися шансом вступу до магістратури у 2020 році. Проводиться за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб для вступників, які:

  • зареєструвалися для участі в єдиному вступному іспиті, але бажають повторно скласти ЄВІ;
  • не зареєструвалися для участі в основній сесії ЄВІ.

Реєстрація для участі в цій сесії триватиме з 17 до 25 серпня (включно). Її здійснюватиме відбіркова приймальна комісія Факультету природничих наук.

З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитися, перейшовши за посиланням: https://testportal.gov.ua/vstup-do-magistratury-spetsialno-organizovana-sesiya-yevi/

Пункти тестування для проведення спеціально організованої сесії ЄВІ створюватимуться в містах, де розташовані регіональні центри.

Для кожного вступника, який отримав від представника приймальної комісії екзаменаційний листок, на веб-сайті Українського центру створюється інформаційна сторінка «Кабінет вступника ЄВІ», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Спеціально організована сесія ЄВІ проводиться за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб. Вартість цієї сесії – 510 грн.

Сплату послуги з проведення спеціально організованої сесії необхідно здійснити скориставшись інформаційною сторінкою «Кабінет вступника ЄВІ».

Якщо протягом п’яти робочих днів із дня завершення реєстрації оплату цієї послуги не здійснено, реєстрацію вступника для участі у спецсесії ЄВІ буде скасовано Українським центром (екзаменаційний листок такої особи вважатиметься недійсним).

Правилами прийому закладу вищої освіти визначені додаткові строки (в межах з 15 вересня до 25 вересня 2020 року) прийому заяв і документів для здобуття ступеня магістра за кошти фізичних та/або юридичних осіб.

Відбіркова комісія Факультету природничих наук знаходиться за адресою:

Гуманітарний корпус, ауд. 515 (вхід з вул. Чорновола),

вул. Шевченка, 57,

м. Івано-Франківськ.

 

Усі деталі можна уточнити за номером: 099 410 03 71 або написати лист на електронну пошту: vstup_fpn@pnu.edu.ua