Студентка Факультету природничих наук посіла почесне ІІІ місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді за напрямом підготовки «Агрономія»

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої праці згідно Наказу МОН №1313 від 28.11.2018. з 17 по 19 травня 2019 року в Миколаївському національному аграрному університеті (м. Миколаїв) відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Агрономія» серед аграрних та технічних закладів вищої освіти України III-IV рівнів акредитації.

До участі у II етапі олімпіади допускалися студенти, які посіли призові місця на І етапі олімпіади у вищому навчальному закладі, де вони навчаються. Загалом у студентській олімпіаді зі спеціальності «Агрономія» прийняло участь 98 учасників із 19 областей України. Наш ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” представляли троє студентів: Артур Ботюк, Ольга Тимків, Людмила Томин під керівництвом к.с.г.н., доцента і докторанта кафедри “Агрохімії та ґрунтознавства” Факультету природничих наук Уляни Карбівської.

Основна частина Олімпіади полягала у виконанні завдань та практичних робіт з дисциплін «Рослинництво», «Кормовиробництво», «Селекція і насінництво», «Землеробство», «Агрохімія» та «Захист рослин».За результатами оцінювання визначено, переможців серед яких студентка ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” Факультету природничих наук кафедри “Агрохімії та ґрунтознавства” Ольга Тимків посіла почесне IІI місце та нагороджена дипломом.