Презентація стипендіальної програми “Завтра.UA”: можливості для студентів

Студенти та викладачі Факультету природничих наук взяли участь в презентації Стипендіальної програми “Завтра.UA”. Її провела 23 жовтня проектний менеджер “Завтра.UA”, випускниця нашого університету Анна Шийчук. 

За її словами, стипендіальна програма «Завтра.UA» – це одна з найбільших  приватних загальнонаціональних програм з підтримки талановитої молоді в Україні, заснована Фондом Віктора Пінчука у 2006 р. За 12 років своєї діяльності її стипендіатами стало 2500 молодих людей з різних куточків України. «Завтра.UA» знаходить  найталановитіших студентів, надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації власних проектів, створює додаткові можливості для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, спілкування, обміну досвідом та інформацією тощо.

Переможці, які стануть стипендіатами «Завтра.UA», впродовж року отримуватимуть щомісячну стипендію розміром 2240 грн. Окрім цього, вони також матимуть змогу одержати фінансову та експертну підтримку власних проектів наукового, соціального, екологічного чи бізнес-спрямувань.

Нагадуємо, що з 17 жовтня 2018 р. Фонд Віктора Пінчука розпочав 13-й відкритий конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA».

Прийом та реєстрація документів учасників триває до 30 листопада 2018 р. Конкурс проходить в три тури з грудня 2018 р. – по квітень 2019 р.. Результати конкурсу оголосять в травні 2019 р.

Детальніше про 13-й відкритий конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA» можна дізнатися за посиланням – https://zavtra.in.ua/2018/10/17/fond-viktora-pinchuka-rozpochynaye-13-j-konkurs-stypendialnoyi-programy-zavtra-ua/