Студенти Факультету природничих наук отримають стипендії від благодійного фонду «Повір у себе»

Згідно успішних результатів навчальної та наукової роботи і результатами співбесіди, двоє студентів Факультету природничих наук отримають фінансову винагороду від Благодійного Фонду «Повір у себе». А саме, Девда Назар – студент IV курсу освітнього рівня «бакалавр» та Вінтонюк Андрій – студент І курсу освітнього рівня «магістр» спеціальності «Географія».

Договір про реалізацію проекту з підтримки студентів університету з сільської місцевості урочисто підписали 17 жовтня т.в.о. ректора університету, професор Галина Михайлишин та голова правління Благодійного Фонду «Повір у себе» Світлана Мозгова.

Відповідно до підписаного Договору, наші студенти, які успішно пройшли конкурсний відбір, отримуватимуть впродовж 2018-2019 навчального року щомісячну  стипендію від Фонду в розмірі 2000 грн., а також Фонд надасть фінансову підтримку в оплаті вартості за проживання в гуртожитку університету.

Під час офіційної зустрічі, працівники Фонду розповіли студентам про те, що їх благодійна організація також надає кошти на впровадження проектів, які би об’єднували молодих людей навколо однієї ідеї та успішно втілювалися у життя.

Щиро вітаємо наших студентів із їхніми досягненнями та бажаємо надалі високих професійних звершень!